Támogatás

Támogassa Ön is rendezvényünket!

A napjainkban kibontakozott energiaforradalom egyre újabb szektorokat érint,  sőt már földrészeken ível át!

Friss információk a szakma magyar és nemzetközi kiválóságaitól a XXV. NEIF-en, hogy naprakész lehessen, sőt, hogy a javára fordíthassa a változásokat!

Tisztelettel várjuk régi és új együttműködő partnereinket a 2018. február 27-28. között – immár 25. alkalommal – megrendezésre kerülő, energia és innovációs technológiákkal, megoldásokkal foglalkozó XXV. Nemzetközi Energia és Innovációs Fórumra, amely ez alkalommal –  újra – Esztergomban kerül megrendezésre.

A patinás – nemzetközi presztízsű szakmai fórumon – amely immár 25. éve kerül megrendezésre, alkalmanként 100-150 szakmai résztvevő vesz részt.

Kiindulva a legutóbbi fórumunk minden eddigit meghaladó sikeréből egy különleges kedvezményt ajánlunk már most elköteleződő, jelentkező résztvevőinknek!

2016-os rendezvényünk támogatói és az először jelentkezők is a 2017-es rendezvényünkön 1 kategóriás emelésben, azaz un.upgrade”-ben részesülnek, amennyiben még idén lefoglalják valamelyik szponzorációs csomagunkat! (Az ajánlat április 4. és június 2. között érvényes.)

Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szívesen működne velünk együtt, kérjük tekintse meg csomag-ajánlatainkat:

Együttműködési_ajánlat_2017_NEIF